vrijdag 17 september 2010

Gebruikte Minelab E-Trac

Aangeboden: Gebruikte Minelab E-Trac Prijs: € 1.175,00

Ingeruild een zo goed als nieuwe Minelab E-trac.
Aangekocht in mei van dit jaar, dus nog zo'n 2,5 jaar garantie.

De E-Trac is ontwikkeld vanuit de zeer succesvolle Explorer serie van Minelab.

De eerste uitgebreide test met de E-TRAC laten een aantal grote verschillen met de Explorer zien. Een viertal springen in het oog en maken ook een groot verschil in het aantal vondsten.

1. Het menu is op de kop gezet, alle functies en programma's zijn eenvoudiger te bereiken. Ook Smartfind zit logischer in elkaar.

2. Door snellere processors en dieper ingebouwde veranderingen is de E-Trac in staat om op sterk met ijzer vervuilde sites de goede voorwerpen en muntjes eruit te halen, tot 4 keer meer resultaat op velden met een hoge ijzer vervuiling. (ongeveer 4 keer minder camouflage door ijzer! dit is uitgezocht, getestýen bevestigd door meerdere E-Trac bezitters!)

3. De detector kan informatie uitwisselen met de PC. Bij aankoop van een E-Trac zit er een DVD bij die u op de pc kunt installeren. Nu kunt u van andere zoekers programma's downloaden en eigen programma's uploaden!

4. De E-TRAC heeft een iets grotere schijf dan de Explorer SE die bovendien lichter is, dit gegeven gekombineerd met een iets andere hoek van de handgreep, maakt de E-Trac net iets beter uitgebalanceerd dan de Explorer serie.

De Trije Stinzen Metaaldetectie voor nieuwe en gebruikte detectors!
meer info