zaterdag 4 september 2010

White's Prizm 6T met mega voordeel bij DetectorWereld!

Aangeboden: White's Prizm 6T met mega voordeel bij DetectorWereld! Prijs: € 549,00

Deze week: NAZOMER WEEKSTUNT! GRATIS Quality hoofdtelefoon met volumeregeling, GRATIS Bulls Eye 2 Pinpointer en GRATIS batterijen! MEGA VOORDEEL dus bij DetectorWereld op de White's Prizm 6T!

De White's Prizm 6 T VI metaaldetector
White's USA is al 60 jaar de marktleider in de metaaldetectorbranche. White's weet als geen ander waar een goede detector aan moet voldoen.

Eenvoudige bediening
De Prizm 6 geeft vondsten op 3 manieren aan: een piepsignaal, een icoontje op het beeldscherm en een getal. Vooral dit getal geeft veel informatie over de vondst. Elke metaalsoort heeft namelijk z'n eigen "geleidingsgetal".
Stel dat u geen ijzer of aluminium (spijkers, schroeven, folie etc. ) wilt vinden, dan kunt u met 1 druk op de knop dit soort metaal wegfilteren. De detector geeft dan alleen nog een piepsignaal bij mooie vondsten zoals edelmetalen. U ziet dan in het scherm precies of het gaat om bijvoorbeeld een munt of een ring.

Unieke eigenschappen
Bij de Prizm detectors zult u geen valse pieptonen krijgen op zoute of gemineraliseerde gronden. Veel andere detectors in deze prijscategorie hebben nog wel eens moeite met stranden of bosgronden. Ze produceren dan vaak valse piepjes, wat behoorlijk irritant kan zijn tijdens een dagje schatzoeken. De Prizm VI detector heeft een speciale "automatisch grondbalans" en past de instellingen dus zelf aan aan de ondergrond. U heeft dus zeker geen valse piepjes op zoute gronden. U kunt deze detector probleemloos inzetten op alle soorten ondergrond.

Extra's t.o.v. de White's Prizm 5 detector
Meer diepgang, beeldschermverlichting (!), vondstindicatie ook met getal, automatische grondbalans, extra discriminatiemogelijkheden, speciale strand- en stadsgrondinstelling, aparte batterijcassette voor betere balans.

Specificaties:
  • Super eenvoudige bediening
  • Zoekfrequentie 8.1 kHz
  • Perfecte metaalselectie (wegfilteren ijzer etc.)
  • Smart-notchknop: nog beter treklipjes wegfilteren
  • 8 toon indicatie
  • Regelbaar dieptebereik
  • Automatische grondbalans
  • Diepte-indicatie op beeldscherm
  • Vondst-indicatie op beeldscherm
  • Super lichtgewicht: slechts 1.3 kg
  • Telescopische steel (aanpasbaar aan uw lengte)
  • Waterdichte grote Spider zoekschotel
  • Plaatsbepalingsfunctie met toonhoogte (pinpoint)
  • Hoofdtelefoonaansluiting
  • Batterij leeg indicatie (8 penlight batterijen)
  • 24 maanden schriftelijke DetectorWereld-White's garantie
  • Duidelijke Nederlandstalige handeling
  • DVD met uitleg en zoektips
  • Altijd direct uit voorraad leverbaar!
Waarom kopen bij DetectorWereld?
Wij zijn zelf fanatieke metaaldetectorliefhebbers en kunnen u daarom uitstekend adviseren over uw eventuele aankoop. Wij hebben al een aantal hele mooie vondsten gedaan met White's detectors. Een aantal van deze vondsten is te bewonderen in het West-Fries Museum in Hoorn.

White's Topdealer
DetectorWereld is dan ook officieel Topdealer van het Amerikaanse A-merk White's. Dit merk bestaat al 60 jaar en is nog steeds toonaangevend in de markt. De meeste schatten worden toch nog steeds gevonden met White's detectors. Kies daarom ook voor het origineel! Wij geven op alle White's detectors maar liefst twee jaar garantie.

Accessoires
Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor de originele SEF zoekschotels, Clear Signal hoofdtelefoons, handgemaakte RVS detectorscheppen, detectortassen, beschermkappen/-hoezen en allerlei andere accessoires die het schatzoeken nog leuker maken!

Betalen/verzenden
U kunt bij ons betalen met iDEAL, creditcards of gewoon overboeking via internetbankieren. Wij leveren alle metaaldetectors direct uit voorraad. U heeft uw bestelling dan ook supersnel in huis! Wij verpakken alle bestellingen uiterst zorgvuldig. Ieder pakket is voorzien van voldoende bescherming. Alle bestellingen worden direct aangetekend via TNT Post verstuurd. TNT bezorgt in 99% van de gevallen binnen een dag.

Is het een cadeau?
Aan de buitenzijde van de verpakking is niet te zien dat de bestelling bij DetectorWereld is geplaatst. U kunt dus gerust een detector voor een gezinslid bestellen. Deze zal niet kunnen zien dat er een metaaldetector is afgeleverd aan de deur: zo blijft het dus een verrassing!

Bezoeken
Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan iedere dag van 9:00 tot 21:00 uur. Natuurlijk kunt u ons ook op afspraak bezoeken om uw detector of accessoires af te halen. Onze adresgegevens:

DetectorWereld
Abdij 29
1695 JX Blokker (Hoorn NH)
Tel.: 06 515 44 138

U vindt bij ons alleen echt goedwerkende metaaldetectors en geen imitaties.


Bekijk ook al onze andere advertenties hier eens!
meer info