zondag 28 november 2010

Schatzoekers starterspakket met Topdetector

Aangeboden: Schatzoekers starterspakket met Topdetector Prijs: € 400,00

Met dit starterspakket heeft u een pakket in handen waarmee vele zoekers zijn begonnen.

Een Tesoro Silver uMaxx is een eenvoudige maar zeer gevoelige detector. Met deze detector vindt u voorwerpen die andere zoekers laten liggen. Ideaal voor op akkers, in bossen, enz.

Met het 'handboek voor zoekers' krijgt u een schat met informatie over waar te zoeken, diverse schatvondsten, vele vondsten, enz.

De 75 cm lange RVS schep is onverwoestbaar en gaat bijna een leven lang mee.

Meer info over de detector:

Een van de beste analoge detectors om de hobby succesvol mee te beginnen. Wordt veel gebruikt door Archeologische bedrijven en gemeentes om kleine metalen voorwerpen in lastige bewoningsgrond te vinden.
De Silver u Max combineerd een prima dieptebereik met uitstekende discriminatie kwaliteiten. Bovendien is deze detector superlicht: 990 gram. Werkt op 1 9 volt batterij en het geheel is van hoge kwaliteit. De detector bestaat uit 4 delen en past dus in elke koffer of tas. Het geheel zit zeer stabiel in elkaar, dus geen gerammel van de stelen. Ook de zoekschijf blijft in de gewenste stand staan tijdens het zoeken.
2 Knoppen en 1 schakelaar. Aan/uit/gevoeligheid knop; Discriminatie knop en een schakelaar Alle Metalen/Discriminatie/Batterijcontrole.

Bestellen kan eenvoudig en snel via de website!
meer info