vrijdag 25 december 2009

De Muntzoeker - Garrett Metaaldetectors

Luchthavens en gebouwtoegang in het vizier
Waar het bij DMZ gaat om bescherming van de omgeving tegen een ding, is security de bescherming van een ding tegen zijn omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toegangsbeveiliging van gebouwen - musea-kerncentrales enz . DMZ houdt verboden voorwerpen ononderbroken in het oog, omdat het anders dan conventionele veiligheidsvoorzieningen niet slechts één vlak bewaakt. Metaaldetectoren van de laatste generatie met echte muntizone detectie en X-ray van Astrophysisc, super beeldverwerking . Wij zijn ervan overtuigd dat de innovatie van DMZ de toekomst heeft, ook in de security.

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

 De Muntzoeker, aktie's
Overtuig u zelf maar vb: Garrett GTI-2500 pakket al inb nieuw model 2010    1149 euro
                         Garrett GTP-1350 Model 2010     765,00 euro
                         Garrett ACE-150  zeer goede starterstoestel aan een spotprijs 179 euro                       
                         Garrett ACE-250   met bat.aan 269,00 euro
 
                         Ficher  F75      835 euro en met veel gratis opties
                         XP-Deus         1199,00 euro nieuw model
                         GARRETT PRO-POINTER met 9 volt bat aan een spotprijs van 109,00 euro
Heeft u dezelfde metaaldetector ergens anders in België(Officiële Garrett verdeler) goedkoper gezien dan passen wij ons prijs aan en zelf indien mogelijk nog goedkoper (Identiek product)
Uitkijken voor mensen die zich graag uitgeven als officiële verdeler -invoerder, vraag naar de invoerderschapcertificaat van Garrett.
Deze verkopen dan ook oude modellen, namaak en tweedehand als nieuw met natuurlijk heel veel waarborg .
 

We hechten veel belang aan de kwaliteit maar ook aan de service om problemen snel en goed op te lossen. Elke machine,

luistert wel eens naar de vervelende wet van Murphy: “Ze geraken defect op het minst geschikte moment”.

Het belangrijkste op dat moment is, dat je kunt rekenen op je leverancier—invoerder.


Ons principe? Een eigen technische dienst die ter beschikking staat voor al onze klanten voor installaties, herstellingen,

onderhoud, telefonische support, enz.

Natuurlijk hebben wij een grote winkel zodat jullie gerust eens kunnen zien en testen.

Openingsuren:

Wij zijn dan ook open van Dinsdag,

Woensdag,vrijdag 9.30-18.30 uur,



Fisher F-2 Metaaldetector

Met de F2 heeft Fisher een low cost krachtpatser metaaldetector in huis. Met instelbare discriminatie, notch, volume etc., laat deze detector zich moeiteloos instellen en bedienen. Middels audio discriminatie en cijfer aanduiding voor een voorwerp, weet u al met wat voor een voorwerp u te maken heeft, voor u gaat graven. Ook u zult verrast zijn over de prijs/ kwaliteit verhouding van deze detector.
Let op: tijdelijk geleverd inclusief 4 inch zoekschijf , speciaal bedoeld voor het zoeken op stortgrond. Prijs: € 239,00



Nieuwe detector van Fisher! Analoog en digitaal worden hierbij gecombineerd, waardoor de F5 makkelijk instelbaar is. Middels audio discriminatie en meter discriminatie wordt duidelijke informatie gegeven over het voorwerp. Prijs: € 539,00

Metaaldetectie
• 7,8 kHz frequentie, goed voor zoeken naar munten, oudheden en goud.
• Frequentie regelaar, om elektrische interferentie en invloed van/ op andere detectors te elimineren.
• Discriminatie en Notch mogelijkheid
• All metal autotune zoekstand
• Voorwerp aanduiding van 0-99
• Betrouwbaarheids aanduiding voor voorwerpen
• Continu aanduiding van grond mineralisatie
• Pinpoint drukknop
• Gain en Treshold instelbaar met draaiknoppen
• 10 ‘’ eliptische concentrische zoekschijf




XP-Deus

XP DUES DIGITALE DRAADLOZEN METAALDETECTOR .
EEN TECHNISCH HOOGSTANDJE OP DETECTIE GEBIED.

De nieuwe DEUS is een volledig draadloze detector, dus ook de schotel, niet waterdicht!, welke met het kastje en de hoofdtelefoon communiceerd. Frequentie is instelbaar in 4 standen. (4 - 8 - 12 en 18 kHz.) Hiermee heb je dus een diepzoekende 4 kHz. en een supergevoelige 18 kHz.. Het controlekastje kun je zowel op de heup dragen of het kan dmv een magneet op de handgreep bevestigd worden.Natuurlijk uitkijken tegen verlies. Het geheel weegt nauwelijks 980 gram wat voor 90% in de schotel zit.. Wordt compleet geleverd met oplaadpack, beschermkap voor de schotel en en draadloze hoofdtelefoon. Is ook nodig aangezien de bat. max maar 5-7 uur gaan ? Wat na 1 of 2 jaar !!We verwachten en zeer grote belangstelling voor deze detector en het zou best kunnen dat er wachttijden zullen komen. Hoewel wij er reeds een aantal hebben gereserveerd en geleverd, geldt bij ons ook...wie het eerst komt.. Wil je zeker zijn van en snelle levering is deze detector nu al te reserveren. De DEUS is vanaf heden te bestellen tegen een aanbetaling van 450,00 euro. Omdat de belangstelling nu reeds enorm is gaan er wachttijden ontstaan.

XP-DEUS aan 1195,00 euro btw incl



XP-DEUS

XP-Deus

XP DUES DIGITALE DRAADLOZEN METAALDETECTOR .
EEN TECHNISCH HOOGSTANDJE OP DETECTIE GEBIED.



De nieuwe DEUS is een volledig draadloze metaaldetector, dus ook de schotel, niet waterdicht!, welke met het kastje en de hoofdtelefoon communiceerd. Frequentie is instelbaar in 4 standen. (4 - 8 - 12 en 18 kHz.) Hiermee heb je dus een diepzoekende 4 kHz. en een supergevoelige 18 kHz.. Het controlekastje kun je zowel op de heup dragen of het kan dmv een magneet op de handgreep bevestigd worden.Natuurlijk uitkijken tegen verlies. Het geheel weegt nauwelijks 980 gram wat voor 90% in de schotel zit.. Wordt compleet geleverd met oplaadpack, beschermkap voor de schotel en en draadloze hoofdtelefoon. Is ook nodig aangezien de bat. max maar 5-7 uur gaan ? Wat na 1 of 2 jaar !!We verwachten en zeer grote belangstelling voor deze detector en het zou best kunnen dat er wachttijden zullen komen. Hoewel wij er reeds een aantal hebben gereserveerd en geleverd, geldt bij ons ook...wie het eerst komt.. Wil je zeker zijn van en snelle levering is deze detector nu al te reserveren. De DEUS is vanaf heden te bestellen tegen een aanbetaling van 450,00 euro. Omdat de belangstelling nu reeds enorm is gaan er wachttijden ontstaan.

XP-DEUS aan 1195,00 euro btw incl


De Muntzoeker - Garrett Metaaldetectors


Rozenstraat 34-36




BTW BE: 0698.154.134


HRH: 59.804




3530, Houthalen-Oost


Limburg


België


Telefoonnr.: 089/383966


Fax: 089/383966


Bestelformulier: Telefoonnr.: 089/383966


Bestelformulier: Faxnr.: 0032 89383966


E-mail: francob@scarlet.be


http://www.demuntzoeker.be