donderdag 6 mei 2010

Super magneet, Powerlift 50

Aangeboden: Super magneet, Powerlift 50 Prijs: € 79,50

De Powerlift 50 is een vernieuwd product dat in jan. 2009 door Detect Enschede speciaal is ontwikkeld voor zoekwerkzaamheden onder water. Dit resulteerde in een prachtig stuk gereedschap met een ongelofelijke trekkracht. In het ontwerp is rekening gehouden met een handige vormgeving. De magneet is gemaakt van Neodymium, het sterkst magnetische materiaal wat op aarde gevonden wordt. Het geheim van de Powerlift 50 zit echter in de (veld versterker) die ingebouwd is achter het Neodymium. Daardoor verzamelt het magnetisme zich midden onder de magneet.
Dit centrum is zo groot als een punaise.
Dit kleine oppervlak is in staat om 50 kilo ijzer, roestig of niet, op te tillen. De trekkracht onder water is uiteraard nog groter! Ondanks zijn kleine afmetingen (68 mm. hoog en 45 mm. in doorsnede met een gewicht van 550 gram) kan deze magneet 50 kilo ijzer trekken! Probeer dat maar eens met een gewone magneet...
Door deze enorme trekkracht is het een onmisbaar hulpmiddel voor watersporters, de recherche en mensen die eens willen kijken wat er in het water te vinden is.WAARSCHUWING De Powerlift 50 is geen kinderspeelgoed!
UIT VOORRAAD LEVERBAAR !

Zuiderzee Detectors
Tuinen 31
8713KM Hindeloopen
Tel. 06 30320931

Officieel dealer TESORO, XP, MINELAB en SEF-zoekschijven .


Kijk ook eens bij onze andere aanbiedingen en advertenties !

Geopend ma. t/m zat. van 8.00-20.00 uur, bel of mail ons, voor een afspraak .
Zondags telefonisch bereikbaar !
U kunt bij ons PINNEN !
meer info