maandag 12 juli 2010

Nieuwe Teknetics T2 MD Geen Verzendkst

Aangeboden: Nieuwe Teknetics T2 MD Geen Verzendkst Prijs: € 845,00

De Teknetics T2 is een nieuwe High-Performance metaaldetector voor de professionele detectorist. Deze detector heeft de nieuwste technieken op het gebied van metaaldetectie aan boord en zijn functionele design toont ons het vooruitstrevende karakter van zijn ontwikkelaars. De T2 is gemakkelijker te leren gebruiken dan andere vergelijkbare detectors en beschikt over een lichtgewicht frame dat goed is uitgebalanceerd voor maximaal draagcomfort. Het grote LCD display toont het soort metaal, de numerieke voorwerpidentificatie, de mate van grondmineralisatie en een berichtencentrum dat assisteert bij onder andere het uitschakelen van ongewenste voorwerpen. Dit is een all-rounder en geschikt voor het zoeken naar munten, relics, maar ook gouden voorwerpen. Deze detector is uitgerust met de nieuwe 11 inch bi-axiale zoekschijf, een revolutionair nieuw type zoekschijf die in alle grondsoorten dieper zoekt en gevoeliger is dan de huidige generatie. Deze zoekschijf is ideaal voor het zoeken op gemineraliseerde grond en zoutwaterstranden. De T2 wordt geleverd met 5 jaar garantie!


Technische Specificaties

- Groot LCD scherm met Target Identificatie
- Intuitieve gebruikers-interface
- Dubbele filter disciminatie modus voor zoeken in zeer vervuilde grond
- Ground cancellation
- Continue grond monitoring
- Waterdichte 11 inch Open-Frame Bi-Axial tm Search Coil
- Laag energie verbruik, ongeveer 40 uur met 4 AA batterijen
- 5 jaar garantie

Verzenden/Afhalen

We versturen onze pakketten met GLS pakketdienst. Dit gebeurt afhankelijk van het tijdstip van de bestelling altijd dezelfde dag nog of de volgende werkdag en leveren daardoor binnen 2 dagen. De kosten voor verzending zijn 6,65 euro (ex btw). Onder rembours bestellen is tevens mogelijk de kosten hiervaan bedragen 16,50 euro (ex btw). Afhalen in onze winkel in Herkenbosch (dichtbij Roermond) is tevens mogelijk (op afspraak).

Over ons:

MonsterCars is een bekend bedrijf met oa Voordelige Radiografische/RC Auto's, Boten, Tanks, helicopters, vliegtuigen en andere Modelbouw. Tevens bieden we TopMerken Metaaldetectors en zijn we een Erkende dealer van Garrett, C-Scope, Teknetics en Bounty Hunter. Verder zijn we de dealer van oa Peter Lynn Matras Vliegers. We leveren binnen 2 werkdagen en het is mogelijk om onze winkel te bezoeken (op afspraak).

Gegevens:

MonsterCars (onderdeel van Alysian Technologies)
Officieel adres: Dr ant mathijsenstraat 9b 6021 cj Budel
Winkel adres: Veldweg 18 6075 NL Herkenbosch
KVK nummer:17215046 0000
Telefoonnummer: 0495840464 / 0475538783
meer info