vrijdag 4 februari 2011

Minelab GPX 4500 met extra monoloop schotel

Aangeboden: Minelab GPX 4500 met extra monoloop schotel Prijs: € 3.995,00

voor wie extreem wil!

Nieuw; met extra 11 inch monoloop schijf

Wegens grote belangstelling is de levertijd op dit moment ongeveer 4 weken.

Met deze detector lopen de professionele goudzoekers in landen als Australie, Californie, Alaska en op Borneo en landen als Ghana en Soedan waar nog echte en grote nuggets gevonden worden.

Aan de GPX- serie wordt door ingenieurs van Minelab voortdurend gewerkt. Dat is de reden, dat Minelab om de twee jaar met een nieuwe versie komt. De GPX serie komt voort uit de zeer succesvolle SD serie, ook voor goudzoekers. Achtereenvolgens hebben we de GP Extreme, de GP 3000, de GP 3500 en de GPX 4000 gehad. De laatste was de eerste digitale versie.

Langzamerhand blijkt, dat deze detectors niet alleen voor de GOUDZOEKSPECIALISTEN gemaakt zijn, maar voor alle zoekers die op zoek zijn naar de ultieme detector en het ultieme dieptebereik


Voor wie is deze detector geschikt? Vooral voor diegene die op terreinen waar niet al te veel ijzer ligt vooral meer diepte wil, omdat de kans groot is, dat de 'goodies' nog net iets dieper liggen. Bijvoorbeeld op terreinen waar ooit een schatvondst is gedaan en waar nooit (meer) op geploegd wordt.

De standaard schijf is op het vaste land van Europa en in Groot Brittannie het meest gebruikt. Monoloop schijven zijn niet in staat ijzer uit te schakelen en zijn daarom meestal minder geschikt voor Europa, hoewel ze wel iets dieper gaan dan de DD schijven. Hierdoor zijn deze schotels erg in trek bij bijvoorbeeld zoekers in Soedan en Suriname.

Specificaties:



  • 11 inch Dubbel D Commander schijf
  • 11 inch Monoloop schijf
  • Lithium Ion batterij systeem
  • Lengte: minimaal 1100 mm, maximaal 1300 mm
  • Gewicht 2400 gram
  • Steel bestaat uit twee delen
  • Meer informatie bij de Detectorgigant.
Bij afname van meerdere detectors korting!
meer info