donderdag 16 juni 2011

JeoScan 2D Grondradarsysteem, scant tot 8 Meter Diep!!

Aangeboden: JeoScan 2D Grondradarsysteem, scant tot 8 Meter Diep!! Prijs: € 2.737,00

De Jeoscan is het beste en goedkoopste 2D grond penetrerend radar systeem dat er verkrijgbaar is.

Met de Jeoscan kunt u in de grond kijken tot wel 8 meter diepte. Metalen objecten worden zeer precies gedetecteerd. Op het 2D display kunt u in de grond kijken. De vorm, diepte en grootte van het voorwerp zijn zeer goed zichtbaar op de 2D beelden. Ook kunt u op het display aflezen van welke metaalsoort het object is. De beelden kunnen worden opgeslagen en later worden teruggekeken om ze te analyseren. Bij grote archelogische projecten en zeer diepgelegen voorwerpen is dit van groot belang. De Jeoscan heeft een automatische grondbalans en is zelfs in de meest moeilijke grondomstandigheden in staat optimaal te presteren.

Specificaties:
- Frequentie: 12,5 KHZ
- Operating System: VLF ( Very Low Frequency)
- Used Mode: LCD (Liquid Crystal Display)

Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, draagtas voor detector, draagtas voor de box, oplaadbare batterijen + oplader, hoofdtelefoon, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie. Genoemde prijs is incl. BTW.



Meer informatie over deze grondradar vindt u op onze website, voor het adres van onze site klik op " Bekijk bedrijfspagina" (rechts bovenin)



Arena Metaaldetectors, úw adres voor metaaldetectors, diepzoekers, grondradars, pinpointers, zoekschijven, accessoires, boeken, supermagneten en meer. Ook voor bedrijfsdetectie

Van alle producten die wij verkopen zijn wij officieel dealer en ontvangt u de Nederlandse garantie.
Onze producten zijn 100% origineel en dit kan aantoonbaar gemaakt worden middels serienummers en certificaten.
meer info