maandag 5 maart 2012

Minelab Safari

Aangeboden: Minelab Safari Prijs: € 995,00

De Safari is de vereenvoudigde versie van de E-Trac. Aanzetten en zoeken en toch de voordelen van de gepatenteerde multi frequentie techniek van Minelab. Ten opzichte van zijn voorganger, de Quattro heeft de Safari een hogere 'recoveryspeed' hersteltijd, waardoor je minder goede voorwerpen in met ijzer vervuilde grond gevonden wordt! Bovendien is de Safari voorzien van de nieuwe E-Trac zoekschijf.
Ten opzichte van de E-TRAC zijn een aantal functies weggelaten zoals Fast' en 'Deep' , 'Smartfind' en een aantal geavanceerde leerprogramma's en Noise Cancel.
Toch blijft er een machine over die bijna net zo krachtig is als de E-Trac en die zich goed thuis voelt onder alle omstandigheden. De Safari is superstabiel, je hoeft weinig rommel op te graven, hoge gevoeligheid voor kleine muntjes en een heel goed dieptebereik voor normale en grote voorwerpen.
Net als de E-Trac is de Safari voorzien van een 26 cm wide scan zoekschijf (gespaakt) , die breed de grond in gaat en dus meer grond afzoekt bij elke zwaai dan detectors die met concentrische zoekschijven zijn uitgerust.
De Safari is een prima oplossing voor de zoeker die de kracht van de FBS (Full Band Spectrum) techniek wil ervaren zonder dat hij of zij alle mogelijkheden van de Explorer moet kennen. De Safari geeft veel waar voor zijn geld en verslaat alle machines van de concurrent in zijn prijsklasse.

Meer info bij de Detectorgigant
meer info