woensdag 1 augustus 2012

Jeohunter 3D Basic system, Grondradar tot 8 meter diepte

De Jeohunter is het beste professionele 3D grond penetrerend radarsysteem dat er verkrijgbaar is. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Bewezen resultaat.

Met de JeoHunter kunt u in de grond kijken tot wel 8 meter diepte. Metalen objecten worden zeer precies gedetecteerd. Op het 3D display kunt u in de grond kijken. De vorm, diepte en grootte van het voorwerp zijn zeer goed zichtbaar op de 2D en 3D beelden. Ook kunt u op het display aflezen van welke metaalsoort het object is. De beelden kunnen worden opgeslagen en later worden teruggekeken om ze te analyseren. Bij grote archelogische projecten en zeer diepgelegen voorwerpen is dit van groot belang. De Jeohunter heeft een automatische grondbalans en is zelfs in de meest moeilijke grondomstandigheden in staat optimaal te presteren.

De Jeohunter basis bestaat uit de Jeohunter detector, de Jeohunter computer en de standaard zoekspoel met een maximale diepgang tot 8 meter (afhankelijk van de grondsoort en de voorwerpgrootte).

Met de Jeohunter kunt u naast metalen als zilver, goud en ijzer ook holle ruimten als kamers, graven, grotten, kelders, tunnels en bunkers opsporen.

Specificaties:
- Frequentie: 12,5 KHZ
- Operating System: VLF ( Very Low Frequency)
- Used Mode: LCD (Liquid Crystal Display)

Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, draagtas voor detector, draagtas voor de box, oplaadbare batterijen + oplader, hoofdtelefoon, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie

Meer weten? Bel ons: ARENA METAALDETECTORS, (024) 8443430, 7 dagen in de week tot 22.00 uur bereikbaar.
meer info