donderdag 12 juli 2012

Garrett Propointer pinpointer nu met gratis handschepje.

Beste (be)zoeker

Welkom in Detectorland Valkenswaard {omgeving Eindhoven} Uw vertrekpunt naar een mooie hobby.....

Elk Weekend wordt de Pro-pointer gedemonstreerd! U mag de Pro-pointer naar hartenlust uitproberen op een willekeurige akker in de omgeving van Eindhoven. Nieuwsgierig? Maak een afspraak.


Garrett pro-pointer, De beste Pinpointer nu met handig schepje voor grasland.

Een must voor elke schatzoeker, De Pinpointer met Led verlichting toon en trilfunctie plus hoorbare diepteaanduiding . Werkt perfect op de kleinste voorwerpjes van elke metaalsoort. nu incl met extra 9v batt. Diverse tests hebben aangetoond dat dit de allerbeste pinpointer is die er is gemaakt. De propointer hebben we altijd op voorraad dus vandaag besteld, morgen in huis.

Detectorland

Bekijk ook onze andere advertenties!!
Kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!!

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Enkele merken uit ons assortiment zijn: Garrett, Fisher, Teknetics e.a.
Ook voor een zeer ruim assortiment aan accessoires kunt u bij ons terecht. Bestellingen op onze website worden meteen verwerkt en zijn binnen 4 werkdagen in uw bezit. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen op ons servicepunt.
Verder verlenen wij na aankoop de nodige service zoals tips en trucs, algehele informatie betreffende uw product of eventuele overige vragen die u wenst te stellen. Onze contactgegevens:
Contact
T: (+0031)(0)6 29333936
Tot ziens in Detectorland. Uw hobby, daar maken wij werk van!
meer info