zaterdag 19 juni 2010

Nieuwe Teknetics Omega 8000 MD Geen Verzendkst

Aangeboden: Nieuwe Teknetics Omega 8000 MD Geen Verzendkst Prijs: € 599,00

De Teknetics Omega 8000 metaaldetector is het kleine broertje van de T2 en beschikt over veel van dezelfde eigenschappen. Door een groot en kristalhelder display voor gemakkelijke uitlezing wordt het zelfs voor de beginneling makkelijk om te zien wat er onder de schotel ligt alvorens te graven. De nieuwe omega is een van de nieuwste en beste detectors van het beroemde Teknetics merk. Uitgebracht aan het einde van 2008 en in het bezit van de meest vernieuwende technieken binnen de detectorwereld in een moderne behuizing. Het grote besturingsscherm heeft zowel druk- als draaiknoppen om de bediening en het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Twee-cijferige numerieke weergave voor voorwerp identificatie. Met de Omega 8000 is de nauwkeurigheid verbeterd voor alle voorwerpen, zelfs met oudere en diepere munten. De omega wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, Nederlandse handleiding, batterijen en 3 jaar garantie. Geen Verzendkosten voor het versturen van deze MD.


Technische Specificaties
- Large 2 Digit Numeric LCD Target Identification Readout
- Low Battery Indicator
- Fully Static Push Button Pinpoint
- Discrimination Adjustment
- Preset Ground Balance
- Concentric Elliptical Search Coil
- Overload Alarm System
- Frequency Shift to Eliminate Electrical Interference
- LCD Depth Display
- Motion Ground Balance All Metal Mode
- 3 Tone Audio Discrimination
- Target Notch System
- Audio Discrimination Selectable up to 4 Tones
- Computer Assisted Ground Balance
- Ground Mineralization Readout
- Made In USA

Verzenden/Afhalen
We versturen onze pakketten met GLS pakketdienst. Dit gebeurt afhankelijk van het tijdstip van de bestelling altijd dezelfde dag nog of de volgende werkdag en leveren daardoor binnen 2 dagen. De kosten voor verzending zijn 6,65 euro (ex btw). Onder rembours bestellen is tevens mogelijk de kosten hiervaan bedragen 16,50 euro (ex btw). Afhalen in onze winkel in Herkenbosch (dichtbij Roermond) is tevens mogelijk (op afspraak).
Over ons:
MonsterCars is een bekend bedrijf met oa Voordelige Radiografische/RC Auto's, Boten, Tanks, helicopters, vliegtuigen en andere Modelbouw. Tevens bieden we TopMerken Metaaldetectors en zijn we een Erkende dealer van Garrett, C-Scope, Teknetics en Bounty Hunter. Verder zijn we de dealer van oa Peter Lynn Matras Vliegers. We leveren binnen 2 werkdagen en het is mogelijk om onze winkel te bezoeken (op afspraak).
Gegevens:
MonsterCars (onderdeel van Alysian Technologies)
Officieel adres: Dr ant mathijsenstraat 9b 6021 cj Budel
Winkel adres: Veldweg 18 6075 NL Herkenbosch
KVK nummer:17215046 0000
Telefoonnummer: 0495840464 / 0475538783
meer info