zaterdag 19 juni 2010

Tesoro Compadre, goedkope krachtpatser en superlicht

Aangeboden: Tesoro Compadre, goedkope krachtpatser en superlicht Prijs: € 249,00

Zeer geschikt voor beginners, maar wordt door veel zoekers als back-up detector aangeschaft, of om in de stort te gebruiken, deze detector heeft nl. 0-discriminatie! De Compadre heeft nu een superlichte zoekschijf van 15 cm in doorsnede. Door deze geringe omvang is de camouflage (van rommel) zeer gering. Met andere woorden: 'met deze detector kun je op extreem rommelige terreinen zoeken, (zoals in parken en stortgrond)en vinden wat iedereen laat liggen'.

1 knops bediening. Aan/uit/batterijcontrole en discriminatieknop in een. Op 0 pakt deze alle metalen, dus ook ijzer en vandaar uit kun je ijzer en zilverpapier tot en met trekringen van drankblikken traploos uitschakelen. Duurder dan sommige andere motion detectors met een knop, maar het uitstekende dieptebereik, de zuivere discriminatie en de kwaliteit van de detector in zijn geheel rechtvaardigd deze geringe meerprijs.

De Compadre is ook verkrijgbaar met een vaste 20 cm zoekschijf voor beginnende zoekers die een superlichte (950 gram) en krachtige detector van hoge kwaliteit willen, deze kost 269,00 euro.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR !

Zuiderzee Detectors
Tuinen 31
8713KM Hindeloopen
Tel. 06 30320931

Officieel dealer TESORO, XP, MINELAB en SEF-zoekschijven .


Kijk ook eens bij onze andere aanbiedingen en advertenties !

Geopend ma. t/m zat. van 8.00-20.00 uur, bel of mail ons, voor een afspraak .
Zondags telefonisch bereikbaar !
U kunt bij ons PINNEN !
meer info