donderdag 4 oktober 2012

PowerPull 160 Neodymium 7,5cm supermagneet met touw

Aangeboden: PowerPull 160 Neodymium 7,5cm supermagneet met touw Prijs: Zie omschrijving

PowerPull 160 Neodymium supermagneet inclusief 20 meter hoogwaardig kwaliteit touw.
Deze verzwaarde supermagneet heeft een trekkracht van maar liefst 160 kg boven water en is extra verzwaard waardoor hij nog dieper de bagger/het zand in graaft!


Specificaties:
  • trekkracht bovenwater 160 kg
  • soort magneet: Neodymium supermagneet
  • diameter van 7,5 cm
  • beschermt tegen breuk dmv stalen omhulst
  • verzwaard, totaal gewicht 1800 gram
  • inclusiefhoogwaardige kwaliteit touwvan 20 meter
  • RVS afwerkingvan de verbindstukken

Prijs: 104,95 euro


De Power Pulls van Fortika Company zijn anders dan de andere supermagneten die worden aangeboden. Hij is anders omdat hij ontworpen is aan de hand van de kennis en ervaringen van de echte magneetvissers. Tevens is hij afgewerkt met oersterk materiaal dat speciaal voor deze magneten is vervaardigd.



Er is geen laswerk aan de pas gekomen. Een Neodymium supermagneet verhitten tot een graad of 80 zorgt er al voor dat de trekkracht voorgoed zal afnemen met wel 30 a 50 procent! Daar is bij de Power Pull geen sprake van.Verder is de supermagneet aan de boven- en zijkant voorzien van een stalen behuizing die hem beschermt.



Een supermagneet van het materiaal Neodymium is erg broos. Slaat deze magneet onbeschermde tegen een hard oppervlak dan kan hij vrij makkelijk in stukken breken. De Power Pull is hiertegen beschermt.



De verzwaarder zorgt ervoor dat de magneet dieper in de bodem/bagger terecht komt en hiermee meer vondsten naar boven trekt.

Met de Power Pull haalt u een echte SUPER magneet in huis!

Bekijk ook onze website of andere PowerPull advertenties voor meer informatie over onze Power Pulls supermagneten en over magneetvissen in het algemeen.

Wilt u een Power Pull bestellen? Stuur ons een e-mail met uw naam en adresgegevens dan nemen we contact met u op en sturen wij hem naar u toe. Klik rechtsboven op 'E-mail deze adverteerder'.


Bekijk ook onze andere advertenties


Bezoekadres:
Fortika Company detection systems (bezoek op afspraak, mail ons. U krijg zeer snel antwoord)
Schonauwen 54
3401 HH IJsselstein (Utrecht)


Wij zijn officieel dealer van White's, Fisher, C-Scope, Nokta Engineering,Tevens zijn wij importeur van Makro Detector producten oa bekend van de JeoHunter bodemradarsystemenen NEL-Coils (zoekschotels voor meer stabiliteit en diepgang).
meer info