zaterdag 13 oktober 2012

XP DEUS bij Pieterman detectors (vandaag actiedag bel )

Aangeboden: XP DEUS bij Pieterman detectors (vandaag actiedag bel ) Prijs: € 1.495,00

De XP DEUS (de goddelijkste metaaldetector op aarde!)
  • *Deze detector behoort zonder meer tot de absolute wereldtop en dat mag ook voor dat geld. Voor de meest doorgewinterde zoekers is het nu de vraag: 'stap ik van de Gold Maxx Power over naar de Deus?' of 'koop ik in de toekomst een Minelab E-Trac of een XP Deus? We zijn benieuwd welk merk die slag gaat winnen! Als je op het gewicht afgaat, dan heeft de Deus het bij voorbaat gewonnen, want die weegt minder dan 1 kilo. Maar een feit is, dat beide detectors absoluut top zijn en dat ze ook nog zo verschillend zijn, dat ze elkaar aanvullen. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat er al zoekers zijn, die beide modellen in hun bezit te hebben. Verder zien we dat de fabrikant zo veel vertrouwen in deze nieuwste metaaldetector heeft, dat deze kosten noch moeite heeft bespaard om van de Deus in alle opzichten een topproduct te maken. Behalve dat er aan de vormgeving evenveel aandacht besteed lijkt als aan een Ferrari is de Deus volgestouwd met de allernieuwste technieken. Zo is de Deus de eerste metaaldetector ooit zonder zoekschijfkabel! Dat scheelt in gewicht en in kabelbreuken, die zullen nooit meer voorkomen bij dit model. Ook zijn de allernieuwste krachtige mini oplaadbatterijen die er in de wereld te krijgen zijn toegepast. (zowel de schijf, de koptelefoon als het huis zijn ervan voorzien). De schijf communiceert draadloos met de hoofdtelefoon en het huis. Het display is Nederlandstalig evenals de handleiding, waardoor de Deus zelfs geschikt is voor beginners. De detector biedt 4 zoekfrequenties naar keuze, hoge frequenties zijn gevoeliger voor zeer kleine voorwerpen en hoge frequenties zoeker met name diper wanneer de metalen voorwerpen groter zijn dan een munt. Dieptebereik is mede hierdoor absoluut top. In tegenstelling tot zijn Australische opponent, zendt de Deus slechts een frequentie tegelijk in de grond. Dat heeft voor- en nadelen. Het voordeel is, dat de reactiesnelheid niet benadeeld wordt. Bij de Deus is de reactiesnelheid dan ook in te stellen. Op Deus Fast stand is er geen detector die sneller en korter reageert dan deze Franse zoekferrari. Dat heeft met name een groot voordeel op zoekterreinen waar veel ijzer ligt. Camouflage van munten en andere goede voorwerpen door nabij liggend ijzer is daardoor minimaal. Draadloze koptelefoon met keuzetoetsen wordt bijgeleverd. Het huis is in een fractie van een seconde afkoppelbaar. Zodals gezegd is de Deus superlicht, de detector weegt nog geen 1000 gram. De steelverbinding is binnen 3 seconden geheel in te schuiven tot een klein pakketje. Oplaadset en beschermkap zijn bij de prijs inbegrepen.Specificaties:







  • Gewicht 1000 gram met huis, zonder huis 800 gram
  • Zoekschijf: 22 cm DD (wide scan)
  • Zoekschijf 33 cm semi-elliptisch met ondersteel is optioneel
  • Aantal te gebruiken frequenties: 4 (4.0 7,8 11,6 17,4)
  • Reactiesnelheid is in te stellen! Loopt van 0 tot 5
  • Programma's kiezen (GMP, G-Maxx, Relic, Deus Fast) of zelf maken
  • Helemaal draadloos! Schijf, huis en hoofdtelefoon (ook draadloos) gelijktijdig opladen mogelijk
  • Optioneel: autolader en snellader met batterij Dieptebereik overeenkomstig de krachtigste detectors! PRIJS: € 1495,00 GARANTIE 2 JAAR Kijk voor meer informatie op de onderstaande links:

  • Nu met gratis ledloep.




  • BESTELLEN Maak het bedrag plus €8 over op rekening 335635148 rabobank tav pieterman meetaaldetectors usquert.Geef uw adresgegeven op en vermelding van uw aankoop.Wilt u liever uitleg of afhalen kom dan langs.Pieterman metaaldetectors zijlsterweg 10 Usquert
meer info