dinsdag 12 juli 2011

Jeohunter 3D Dual System, Professioneel Grondradarsysteem

Aangeboden: Jeohunter 3D Dual System, Professioneel Grondradarsysteem Prijs: € 3.570,00

De Jeohunter is het beste en goedkoopste 3D grond penetrerend radar systeem dat er verkrijgbaar is.

Jeohunter 3D Dual System is een detectiesysteem welke gebasseerd is op de cutting-edge technologie. Het apparaat is in staat om alle metaalsoorten en holle ruimten te detecteren.
Jeohunter 3D Dual System is geclassificeerd als een diepzoekend detectiesysteem welke de metalen onderverdeeld in 4 groepen: goud, niet geleidend (non-ferrous), geleidend (ferrous) en staal. Ook geeft het apparaat u een weergave van holle ruimten zoals graven, tunnels, kamers, bunkers en grotten. De Jeohunter 3D Dual system heeft de mogelijkheid om een scan te maken van uw ondergrond. Vervolgens kunt u de beelden op uw display in 2D en 3D bekijken en analyseren. U kunt de vorm, de diepte in cm en de dimensies van het object of de holle ruimte aflezen. De beelden kunnen worden opgeslagen in het computersysteem.

De Jeohunter 3D Dual System bestaat uit
de Jeohunter detector en computer + 3 verschillende zoekspoelen. Eigenlijk koopt u 3 detectiesystemen voor de prijs van 1. U beschikt over een diepzoekende zoekspoel van 60 x 100 cm waarmee u tot 12 meter diep kunt zoeken. Met deze schijf loopt u met 2 personen met de spoel in de hand over het veld. De standaard zoekspoel met een afmeting van 36 x 44 cm met een dieptebereik tot 8 meter en een kleine zoekspoel van 21 x 31.5 cm waarmee u een diepte tot 4 meter kunt bereiken.

Het apparaat kan ook prima gebruikt worden in gemineraliseerde (vervuilde) grond en in rotsachtige gebieden.

JeoSystems producten zijn voorzien van de nieuwste technieken. De osciloscope mogelijkheid op het display transformeert de voorwerpsignalen vanuit de bodem in een realtime beeld. U kunt eenvoudig een scan maken van een groot of een kleiner oppervlak. Met de grootste zoekspoel die zeer handzaam en makkelijk te bedienen is kunt u moeiteloos perfecte resultaten bereiken, zelfs in de zwaarste gemineraliseerde grond zonder afvalobjecten te zullen trasseren.
U kunt met de grote zoekspoel namelijk zelfs discrimineren. Dit betekend dat u ongewenste objecten kunt uitsluiten van het detectieproces. Met de grote spoel zult u zowel holle ruimten als metalen vinden. De metalen die gedetecteerd worden zullen worden onderverdeeld in 4 groepen, goud, niet geleidende metalen, geleidende metalen en staal. Ook geeft het apparaat zelfs in percentages weer uit welke metaalsoorten het object of de naast elkaar gelegen objecten bestaan. (bijvoorbeeld 40% ijzer en 60% goud). Jeohunter 3D Dual System beschikt ook over een praktisch LED systeem. Met het LED systeem kunt u snel en effiicient uw zoekproces voortzetten met een kleine spoel in gebieden waar u niet kunt werken met een grote of de standaard spoel. De kleine spoel kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het detecteren in muren, bergen en kleine ruimtem. Holle ruimten geeft het LED systeem aan aan de linkerkant en metaalsignalen aan de rechterkant van het LED panel welke zich boven u armsteun bevindt. Het LED systeem geeft ook 2 verschillende audio tonen voor holle ruimten en metalen. (In dit geval hoort u dus audio tonen en leest u de resultaten af via de LED lampjes).


Specificaties:

- Frequentie: 12,5 KHZ.
- Operating System: VLF ( Very Low Frequency).
- Used Mode: LCD (Liquid Crystal Display).


Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, draagtas voor detector, draagtas voor de box, oplaadbare batterijen + oplader, hoofdtelefoon, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie.

Het apparaat is standaard tweetalig te bedienen in het Arabisch en Engels en ook de handleidingen zijn in het Arabisch en Engels. Voor 100 euro extra kunnen wij een andere taal op uw apparaat laten installeren. U heeft de keuze uit Spanish, French, Turkisch, Russian, Greek, Bulgarian, Rumanian.


Meer weten? Bel ons: ARENA METAALDETECTORS, (024) 8443430, 7 dagen in de week tot 22.00 u ur bereikbaar.

Verdere informatie over deze grondradar vindt u op onze website, voor het adres van onze site klik op " Bekijk bedrijfspagina" (rechts bovenin)



Van alle producten die wij verkopen zijn wij officieel dealer en ontvangt u de Nederlandse garantie.
Onze producten zijn 100% origineel en dit kan aantoonbaar gemaakt worden middels serienummers en certificaten.
meer info