zaterdag 2 juli 2011

Vandaag Of Morgen Zoeken Met De Nieuwste Garrett Euro Ace

Aangeboden: Vandaag Of Morgen Zoeken Met De Nieuwste Garrett Euro Ace Prijs: € 350,00

De Garrett Euro Ace RUIM OP VOORRAAD,VANDAAG BESTELD,MORGEN IN HUIS.

GRATIS VERZENDEN,GRATIS EXTRA ACCESSOIRES.

De nieuwste Ace detector,de Garrett Euro Ace, van Garrett is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Ideaal voor het zoeken naar diep gelegen munten en oudheden. Display met Europese waarden. (o.a. cm in plaats van inches). en een nieuw type DD zoekspoel. Inclusief de nieuwe Garrett ClearSound hoofdtlefoon.
Zoekers die de ACE250 wisten te waarderen, zullen deze detector,ook een warm welkom heten.
Om tot de EURO ACE te komen werd de ACE250 op diverse vlakken aangepakt met als resultaat:
Grote 22 x 28cm dubbel-D zoek schijf, voor een groter diepte bereik . Deze ZOU ook geschikt zijn voor het sterk gemineraliseerde natte zeezand.
efficiëntere ijzer discriminatie.
Hogere frequentie (8,25kHz), welke de detector gevoeliger maakt op kleine objecten.
Verbeterde tonen-identificatie van de gedetecteerde voorwerpen. Standaard meegeleverde Garrett hoofdtelefoon, deze werd speciaal ontwikkeld voor de ACE en heeft in tegenstelling tot de oudere modellen volumeregeling. inclusief, gratis verzenden,batterijen,hoofdtelefoon,gebruiksaanwijzing.



Ook verkrijgbaar de Garrett AT Pro,de allround metaaldetector
AT Pro Internationalzie foto 3,4 en 5
De introductie van deze "alle terreinen" metaaldetector is een ware revolutie op alle fronten !!De metaaldetector is helemaal waterdicht, waardoor het zowel een land- als een waterdetector is. (waterdicht in het water tot een diepgang van +/- 3 meter)Het is de allereerste digitale detector geschikt voor waterzoeken International omdat de metaaldetector in alle grondsoorten en op alle terreinen optimaal presteert, perfect voor gemineraliseerde grond.Deze metaaldetector is geschikt voor zowel de beginner als de professional omdat de metaaldetector beschikt over eenvoudige standaard Instellingen, maar ook over zeer uitgebreide opties voor de professionalPerfecte diepgangZoekfrequentie 15 KHZ, perfect voor goud zoeken en de allerkleinste voorwerpjesIs voorzien van de allernieuwste 8,5" x 11" ProFormance DD submersible zoekspoel. (Zeer lichtgewicht en extreme diepgang)Display gebaseerd op de Europese markt, met centimeters in plaats van inches.Superlichte metaaldetector slechts 1,4 kg, waardoor u niet snel overbelaste of vermoeide armen zult krijgenElektronische pinpointer40-punten discriminatie voor uitgebreide ijzerdiscriminatie. Hiermee kunt u gewenste voorwerpen goed onderscheiden van afval.Digitale voorwerpidentificatie in nummering 0-99.
Audiotoon identificatie ( 3 niveaus)
Voorwerpdiepte van munten in centimeters
Fast Recovery Speed: geeft u een betere mogelijkheid om gewenste voorwerpen te onderscheiden van afvalAutomatische en handmatige grondbalans.
Sensitivity (gevoeligheidsinstelling) in 8 niveaus
ZERO zoekstand: standaard zoekstand voor alle metalen
COINS zoekstand: standaard zoekstand voor munten
CUSTOM: zelf in te stellen zoekprogramma naar wens
PRO: uitgebreid zoekprogramma voor de professional, met speciale Audio mogelijkheden en uitgebreidere voorwerpidentificatie
Eliminatie mogelijkheden
Batterijindicator op display
Inclusief Garrett Deluxe hoofdtelefoon, Als optie een waterdichte hoofdtelefoon te bestellen
Werkt op 4 AA batterijen (inclusief) (Zoekduur +/- 30 uur)
2 jaar garantie Verkoopprijs € 699,00

BlackAdder Metaaldetectors:Dealer, importeur van de serie
  • BlackAddermetaaldetectors verder zijn wij officieel dealer van
  • Garrett,Teknetics,Bounty Hunter,Titan XD,Compass en Discovery metaaldetectors.
BlackAdder metaaldetectors is geregistreerd verkooppunt van de grootste metaaldetector importeur van Nederland.Wij hebben jarenlange zoekervaring en kunnen deskundig advies geven.Verder hebben wij een ruim assortiment metaaldetectors,die uitvoerig door ons zijn getest.Ook hebben wij een eigen technische dienst en geven op alle detectors uitgebreide garantie,op de Teknetics zelfs 5 jaar!Metaaldetectors vanaf 59 euro tot ruim 1400 euro.Op onze website vindt u doorlopende aktie aanbiedingen.De werking van een metaaldetector?Kijk op onze website naar deinstructiefilm van de Garrett Ace..Gemakkelijk betalen met het vertrouwde iDEAL,Paypal, etcAl onze prijzen zijn inclusief B.T.W. Wij rekenen geen verzendkosten,alles wordt gratis verzekerd verzonden.Voor meer info kijk op onze website!


  • Vandaag Of Morgen Al Zoeken Met Uw Nieuwe Garrett Euro Ace, Bel 06-30589114
  • BLACKADDER
  • RAMEN 24
  • HOORN



meer info