woensdag 17 februari 2010

metaaldetectors De Panne

Welkom bij Westcoastdetecting!

Wij zijn sinds 2004 officieel erkende dealer/importeur van Minelab, Fisher, XP, Garrett, Tesoro, White's, C-scope, Viking, Laser en Bounty Hunter. Wij zijn tevens verdeler van PREDATOR en RAVEN hoofdtelefoons. Ook voor de Lorton Tumbler en de Powerlift 20 bent u bij ons aan het juiste adres. Verder bieden wij een ruim aanbod aan van accessoires zoals Black Ada schopjes, coiltek- en SEF zoekschijven, opbergmateriaal voor je mooiste munten, boeken, batterijen en dergelijke.

Op gebied van security kunnen wij eveneens de beste merken aanbieden! Wij zijn erkend verdeler van Garrett, CEIA, Fisher M-Scope en Ebinger

Ook de professional kan bij ons terecht voor detectie van bvb putdeksels en kabels. In de diverse professionele sectoren hebben wij zeer goede referenties!

Wij kopen steeds aan in grote hoeveelheden en kunnen daardoor de beste prijzen waarborgen. Voor XP en Fisher zijn wij de exclusieve importeur voor België. Overtuig uzelf en kom vrijblijvend kijken!

Wij hebben meer dan 60 verschillende detectors alsook een groot assortiment accessoires permanent in voorraad. U bent dus hartelijk welkom voor alle gewenste vrijblijvende uitleg en informatie.

Ons aanbod is aangepast aan de vraag en dankzij de ervaring die we zelf gedurende 20 jaar gepassioneerd zoeken opgebouwd hebben. Beginnende zoekers die dat wensen, worden gratis begeleid tijdens hun eerste zoektochten om de eerste kneepjes van de hobby bij te brengen. Een paar uur praktijkervaring zeggen immers zoveel meer dan de beste handleiding!

Alle herstellingen van detectors gebeuren in de erkende Europese servicecentra van de detectorfabrikanten. De waarborg varieert van merk tot merk. Voor de meeste detectors is dat 2 jaar, behalve voor Garrett (3 jaar op alle modellen, 5 jaar op de GTI1500 en GTI2500). Op waterdichte detectors en voor de zoekschijven is de waarborg beperkt tot 1 jaar.

Bestellingen vanaf 300euro kunnen GRATIS verstuurd worden binnen België, naar Frankrijk en Nederland!